Zeer aantrekkelijke prijzen!

Goedkope opslagruimte huren in Helmond

Ben je op zoek naar een goedkope opslagruimte, omdat je simpelweg ruimte te kort komt? Huur dan tegen een zeer laag tarief een opslagruimte bij GW Storage! Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Jouw spullen worden veilig bij ons opgeslagen in één van de opslagruimtes. De kleine opslagruimtes zijn al beschikbaar vanaf 9 m³ tot een maximum grootte van 49 m³. Profiteer van zeer aantrekkelijke prijzen én van de volgende voordelen: 

  • Maak gratis gebruik van onze aanhanger (vraag naar de voorwaarden).
  • Ontvang een gratis slot voor het veilig stellen van jouw spullen.
  • Je hoeft geen borg te betalen.

Een goedkope opslagruimte huren bij jou in de buurt

Voor een zeer scherpe prijs ben je van alle gemakken voorzien. Je kunt namelijk al een goedkope opslagruimte huren vanaf €63,- per maand. In deze kleine opslagruimte heb je bijvoorbeeld al ruimte voor ongeveer 70 verhuisdozen! Bij deze prijs zitten een aantal voordelen inbegrepen. Zo kun je gratis gebruiken maken van onze transportmiddelen en aanhangwagen. Je hoeft geen borg te betalen en de ruimte is ook maandelijks opzegbaar. Verborgen kosten? Die kennen we niet. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Ook niet geheel onbelangrijk: 24/7 worden de opslagruimtes beveiligd door middel van camerabewaking en een alarmsysteem. Jouw spullen staan veilig achter slot en grendel. Alleen onze huurders kunnen het terrein bereiken door middel van een persoonlijke toegangstoken. Wel zo fijn.

24 uur per dag videobewaking

Zeer aantrekkelijk prijzen

Interne verhuizing naar andere unit mogelijk

Gratis gebruik van onze aanhanger

(vraag naar onze voorwaarden)

Ruimtes vanaf 9 tot 49m3 (kuub)

Bereken hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Sta je op het punt om te verhuizen of te verbouwen? Wil je seizoensspullen zoals tuinsets, kerstspullen of kleding tijdelijk opbergen om wat meer ruimte te creëren in huis? Of zoek je als ondernemer een goedkope opslag voor kantoorinventaris, winkelvoorraad of de zakelijke administratie? Dan is het handig om (tijdelijk) een goedkope opslagruimte te huren.

We begrijpen dat het lastig is om in te schatten hoeveel ruimte je exact nodig hebt. Maar geen paniek! Met onze handige ruimtecalculator kun je eenvoudig berekenen welke opslagruimte geschikt is voor jou. Zo voorkom je dat je onnodige kosten maakt voor ruimte die je niet gebruikt. In de calculator geef je aan tot welke categorie je spullen behoren en welke exacte spullen je graag wil opslaan. Klaar? Dan adviseren we welke ruimte voor jou geschikt is. Dat is nog eens handig! Heb je tussentijds toch wat meer ruimte nodig, omdat er bijvoorbeeld spullen zijn bijgekomen? Of is de gekozen ruimte juist te groot? Dan heb je altijd de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte, indien deze ook beschikbaar is.

Profiteer van onze voordelige service

Ondanks onze zeer aantrekkelijke prijzen vinden we een goede service ook belangrijk. We willen tenslotte dat je jouw waardevolle spullen ook met een vertrouwd en veilig gevoel achterlaat. Ook willen we je het vooral makkelijk maken! Bij de start van de huurovereenkomst mogen klanten gratis gebruik maken van een aanhanger. Op ons terrein vind je in de overdekte ruimte ook handige rolwagens en verhuiskarren. Wel zo handig om de spullen te verplaatsen vanuit de auto naar de unit (of weer terug). Wat je verder van ons kunt verwachten: 

  • 7 dagen per week toegang, van 6.00 tot 23.00 uur.
  • 24 uur per dag videobewaking.
  • Ruimtes vanaf 9 m³ tot 49 m³.
  • Interne verhuizing naar andere unit mogelijk.
  • Je betaalt bij ons géén borg.

Een goedkope opslagruimte huren bij GW Storage

Op dit moment werken wij op afspraak. Graag een goedkope opslag huren bij jou in de buurt? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@gwstorage.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
}

Toegangsuren Opslagruimtes

Maandag
6:00 - 23:00
Dinsdag
6:00 - 23:00
Woensdag
6:00 - 23:00
Donderdag
6:00 - 23:00
Vrijdag
6:00 - 23:00
Zaterdag
6:00 - 23:00
Zondag
6:00 - 23:00
}

Openingstijden Kantoor

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Uitzonderingen Kantoor

18-04-2022
Gesloten
27-04-2022
Gesloten
05-05-2022
Gesloten
26-12-2022
Gesloten
06-06-2022
Gesloten
26-05-2022
Gesloten

Videobewaking

Alarm

~

Gratis slot

Geen borg

TitleAddress DescriptionDirections
GW STORAGE
Hortsedijk 81, 5708 HC Helmond, Nederland

Horstedijk 81B
5708 HC Helmond

Directions