Opslagruimte huren? Bekijk de prijzen

Wil je een (tijdelijke) opslagruimte huren en ben je benieuwd naar de prijzen? Je vindt ze in de onderstaande tabel. De prijzen zijn per maand en variëren per grootte van de opslagruimte.

Opslagruimte
Prijs per maand
1
 9 – 16 m3
€ 63 – € 90
2
19 – 26 m3
€ 105 – € 121
3
29 – 38 m3
€ 137 – € 153
4
39 – 49 m3
€ 168 – € 200

Wil je weten hoeveel ruimte je nodig hebt?

Wat is in de prijs van een opslagruimte inbegrepen?

Bij GW Storage ben je verzekerd van een goede service. De kosten van een opslagbox zijn dan ook inclusief de volgende beloften: 

 • Je krijgt 7 dagen per week toegang tot jouw opslagruimte, van 6.00 tot 23.00 uur.
 • Je betaalt bij ons geen borg, dus enkel de maandelijkse huur van je opslagruimte.
 • Je kunt gratis gebruikmaken van onze aanhangwagen (vraag naar onze voorwaarden).

Wat kost een opslagruimte bij GW Storage?

Gratis gebruik aanhangwagen inbegrepen in de kosten voor een opslagbox

Ben je van plan om je inboedel op te slaan bij GW Storage? Dan krijg je de mogelijkheid om een van onze aanhangwagens te gebruiken bij de start van de huurovereenkomst. Hiervoor hebben we een aantal voorwaarden:

 • Reserveer de aanhangwagen! De aanhangwagens staan op slot in de stallingsruimte. Wil je een aanhangwagen gebruiken? Reserveer een aanhangwagen door een e-mail te sturen naar info@gwstorage.nl. Via e-mail sturen wij dan een bevestiging met alle informatie van de reservering. In het weekend wordt veel gebruik gemaakt van onze aanhangers. Het is aan te raden om op tijd te reserveren.
 • Het gratis gebruiken van de aanhangwagen kan op één moment: gedurende de huurperiode op ieder gewenst moment (maximaal 1 dag). Wil je de aanhanger vaker gebruiken? Dat is natuurlijk mogelijk. De extra kosten die daaraan verbonden zijn, betreffen €35,- per keer (vast dagtarief inclusief btw).
 • Ga je rijden met een van onze aanhangwagens? Zorg er dan voor dat een eigen witte kentekenplaat geplaatst is op de aanhangwagen.
 • Onze aanhangwagens hebben een 13-polige stekker. Heb je zelf een 7-polige stekkerdoos op de auto? Dan heb je de volgende verloop nodig: 13-polig V (vrouwtje) x 7-polig M (mannetje). Bij een 13-polige stekkerdoos op de auto is geen verloop nodig. De stekker van de aanhangwagen past dan direct in de stekkerdoos van de auto.
 • Specificaties aanhangwagen
  • Afmetingen laadruimte: 2520 x 1500 x 1888 mm.
  • Bruto laadvermogen: 750 kg
  • Voorzien van neuswiel
  • Voorzien van tandemas ongeremd
  • Voorzien van ladingvastzetrails rondom aan de binnenzijde (halverwege)

Bekijk het instructiefilmpje voor een goed gebruik van de aanhangwagen en transportmiddelen

Grootte en prijzen opslagruimte berekenen

Heb je veel opslag of weinig opslag nodig? Het aantal vierkante meters en de hoogte van de box bepalen uiteraard de kosten van een opslagruimte. Vind je het lastig om in te schatten hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Daar hebben wij iets slims op gevonden: de ruimtecalculator. Hiermee kun je via onze website uitrekenen hoe groot de opslagbox mag zijn. En natuurlijk kun je met deze berekening nagaan wat de kosten van de opslagruimte ongeveer zijn.

Langdurige of tijdelijke opslag?

Wil je jouw spullen een lange óf een korte periode opslaan bij GW Storage? In beide gevallen ben je meer dan welkom. Of het nu gaat om het (tijdelijk) opslaan van tuinmeubelen, kleding, koffers, wintersportmaterieel, verhuisdozen, winterbanden of andere goederen: alle spullen krijgen bij GW Storage een veilige plek. Alle garageboxen worden namelijk nauwlettend in de gaten gehouden door beveiligingscamera’s. Jijzelf hebt 7 dagen per week toegang tot jouw spullen, van 6.00 tot 23.00 uur.

Kosten opslagbox opvragen? Vraag een offerte aan!

Heb je de juiste opslagruimte bepaald? Dan is het tijd voor de volgende stap: een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. Ook goed om te weten: je betaalt bij GW Storage per maand. Daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan.