Zeer aantrekkelijke prijzen!

Opslagruimte huren Nuenen

Opslagruimte huren in de buurt van Nuenen?

Wil je een opslagruimte huren in Nuenen? Klop dan aan bij GW Storage. Wij bieden meer dan honderd opslagruimtes, zowel voor particulieren als ondernemers. De grootte van de ruimtes varieert van 9 m³ tot 49 m³. Daardoor is er voor ieder doeleinde wel een ruimte te huur. Benieuwd hoe het huren van een opslagruimte bij GW Storage in zijn werk gaat? Lees verder, ontdek de vele voordelen en krijg een digitale rondleiding.

Opslagruimte huren in Nuenen

Bij GW Storage kun je een tijdelijke opslag huren. Geheel veilig en vertrouwd. Je vindt onze opslagboxen aan de Hortsedijk in Helmond. Dat is slechts een kleine 10 minuten rijden vanuit Nuenen. Ons terrein en de opslagboxen zijn zeven dagen per week toegankelijk, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Je hebt tussen 6.00 uur en 23.00 uur toegang tot jouw spullen dankzij een persoonlijke toegangstoken (een druppel). Niemand anders kan daardoor bij jouw spullen. Bovendien worden het terrein en alle opslagruimtes 24/7 bewaakt door videocamera’s. Zo kun jij je spullen te allen tijde met een gerust hart achterlaten.

Ruimtes vanaf 9 tot 49m3 (kuub)

Interne verhuizing naar andere unit mogelijk

Gratis gebruik van onze aanhanger

(vraag naar onze voorwaarden)

Zeer aantrekkelijk prijzen

24 uur per dag videobewaking

Goedkope opslagruimte huren in Nuenen

Eén ding is zeker: bij GW Storage betaal je een vlijmscherpe prijs. Misschien wel de scherpste prijs van de regio Nuenen. Bij ons kun je al een opslag huren vanaf €63,- per maand. Deze prijs geldt voor een opslagbox van 9 kubieke meter. Ook voor grotere opslagruimtes zit je bij GW Storage goed. Je kunt kiezen uit opslagruimtes tot en met 49m³. Bekijk de prijzen per grootte van de ruimte.

Bij GW Storage betaal per maand. Dat is een groot voordeel voor jou, omdat je nergens aan vast zit. Sterker nog: je huurcontract is maandelijks opzegbaar. Zonder verborgen kosten. Verder betaal je bij ons géén borg.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Wil je een opslagbox in Nuenen huren, maar heb je geen idee hoe groot de ruimte moet zijn? Wij helpen je! Je vindt op onze website namelijk een handige calculator waarmee je de benodigde ruimte kunt berekenen. Je voert simpelweg de spullen in die je wil opslaan. Vervolgens rekent de tool zelf uit hoeveel m³ aan opslagruimte je nodig hebt. Klaar om de benodigde ruimte te berekenen?

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig

Voordelen van een storage box huren bij GW Storage

Op zoek naar een opslagbox in Nuenen? Dan weegt u waarschijnlijk alle opties en voordelen van de diverse partijen tegen elkaar af. Neem in je overweging ook zeker GW Storage mee. Wij hebben als doel om de opslag van spullen zo makkelijk te maken. Zo bieden wij diverse transportmiddelen die je gratis mag gebruiken. Vraag wel even naar de voorwaarden. We beschikken daarnaast over een overdekte ruimte met verschillende soorten rolwagens en verhuiskarren. Handig voor het verplaatsen van je spullen naar de unit. Ook maken we het mogelijk om tussentijds te switchen van unit. Flexibel: dat is wat GW Storage kenmerkt! 

 

Beveiligde opslagruimte

Opslagruimte huren met 24 uurs videobewaking

Wij verzekeren je dat jouw spullen volledig veilig zijn bij GW Storage. Er is namelijk 24/7 videobewaking aanwezig op heel het terrein. De self storage boxen worden zelfs individueel bewaakt, aan de binnen- en buitenzijde. Met dat in je achterhoofd kun je jouw spullen met een gerust hart achterlaten. Ook goed om te weten: het terrein van GW Storage is uitsluitend toegankelijk voor medehuurders met een persoonlijke toegangstoken. 

Waarom GW Storage?

Wil je een opslagruimte huren in Nuenen? Dan weet je ook dat er veel aanbieders zijn. Dus waarom kiezen voor GW Storage? Nou: wij streven ernaar dat het opslaan van jouw spullen in een opslagbox zo soepel mogelijk moet gaan. Om dit voor elkaar te krijgen, beloven we het volgende:

  • Je hebt 7 dagen per week toegang, van 6.00 tot 23.00 uur.
  • Je kunt kosteloos gebruikmaken van transportmiddelen.
  • Je spullen worden 24 uur per dag bewaakt door camera’s.
  • Je wordt geholpen op een zeer persoonlijke wijze.
  • Je kunt opslagruimtes huren van 9 m³ tot 49 m³.
  • Je hebt de mogelijkheid om intern te verhuizen naar een andere unit.
  • Je betaalt bij ons géén borg.

Opslagruimte huren in Nuenen?

Denk je erover om een opslagruimte te huren bij GW Storage, vlakbij Nuenen? Plan dan vrijblijvende een afspraak in en kom eens langs. Interesse? Neem dan contact op of stuur een e-mail naar info@gwstorage.nl. Wil je vooraf een prijsopgave? Vraag dan een offerte aan.

}

Toegangsuren Opslagruimtes

Maandag
6:00 - 23:00
Dinsdag
6:00 - 23:00
Woensdag
6:00 - 23:00
Donderdag
6:00 - 23:00
Vrijdag
6:00 - 23:00
Zaterdag
6:00 - 23:00
Zondag
6:00 - 23:00
}

Openingstijden Kantoor

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Uitzonderingen Kantoor

01-01-2024 t/m 05-01-2024
Gesloten
01-04-2024
Gesloten
27-04-2024
Gesloten
05-05-2024
Gesloten
09-05-2024
Gesloten
20-05-2024
Gesloten
25-12-2024
Gesloten
26-12-2024
Gesloten

Videobewaking

Alarm

~

Gratis slot

Geen borg

TitleAddress DescriptionDirections
GW STORAGE
Hortsedijk 81, 5708 HC Helmond, Nederland

Horstedijk 81B
5708 HC Helmond

Directions