Veelgestelde Vragen

1. Hoe groot zijn de opslagruimtes?

GW Storage verhuurt opslagruimtes van 9m³ t/m 49m³. Er is dus altijd wel een geschikte maat opslagruimte te vinden.

2. Wanneer kan ik bij mijn spullen?

Als huurder van een opslagruimte kun je 7 dagen per week, met een persoonlijke toegangstoken, tussen 06.00 uur en 23.00 uur bij jouw unit en opgeslagen spullen. Buiten openingstijden kan de toegangspoort aan de straatzijde niet geopend worden.

3. Wat is de opzegtermijn?

Er geldt een opzegtermijn van 4 weken. Wil je jouw opslagruimte opzeggen? Doe dit dan schriftelijk of per e-mail via info@gwstorage.nl. Vermeld in deze e-mail duidelijk het nummer van de opslagruimte en de datum waarop de ruimte opgeleverd wordt. Je ontvangt altijd een bevestiging van de opzegging van ons.

 

4. Mag ik werken in mijn opslagruimte?

In- of overpakken mag uiteraard in de opslagruimte. Het is echter niet toegestaan machinale en of mechanische handelingen te verrichten.

5. Hoe zit het met de beveiliging?

Naast de 24 uurs videobewaking beschikt elke opslagruimte over een eigen slot. Ook is het hele pand beveiligd met een toegangscontrolesysteem. Alleen met een toegangstoken kom je de toegangspoort en het pand binnen. Zorg dat niet iemand mee naar binnen/buiten loopt. Het bezoek wordt automatisch geregistreerd wanneer je naar binnen gaat en afgemeld als je weer naar buiten gaat.

6. Hoe is de temperatuur in mijn opslagruimte?

Jouw spullen zijn bij ons in goede handen. Het pand is goed geïsoleerd en de temperatuur is gedurende alle seizoenen aangenaam.

7. Hoe kan ik laden en lossen?

Er zijn verschillende transportmiddelen (winkelwagen, karren, etc.) aanwezig om je spullen naar de opslagruimte te vervoeren. De transportmiddelen passen ook in de lift voor als je op de eerste verdieping een unit hebt.

8. Zijn mijn spullen verzekerd?

De goederen die in de opslagruimte zijn opgeslagen worden veelal gedekt door de eigen inboedelverzekering van de huurder. Maar, let op! Dit verschilt per verzekeraar en is vaak afhankelijk van de periode van het opslaan van de goederen. Wij raden aan om altijd de polis na te lezen of dit na te vragen bij je eigen verzekeringsmaatschappij.

9. Wat is de minimale huurperiode?

De minimale huurperiode bij GW Storage is 4 weken. Vervolgens zal de huurovereenkomst maandelijks automatisch worden verlengd totdat wij een opzegging ontvangen. Deze huurovereenkomst kan op elk gewenst moment opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 4 weken.

10. Nemen jullie goederen voor huurders aan?

Nee, dit is niet mogelijk.

11. Kan ik tussentijds veranderen van opslagruimte?

Er is altijd de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte indien beschikbaar. Dit kan tijdens kantoortijden per direct geregeld worden.

12. Hoe snel kan ik een opslagruimte huren?

Je kunt een opslagruimte in gebruik nemen op dezelfde dag dat je bijvoorbeeld informatie aanvraagt of bij ons bent langs geweest tijdens openingstijden. Wij hebben een geldige legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart), bankpas of creditkaart voor de eerste betaling nodig. We maken een kopie van uw legitimatiebewijs voor in ons archief.

13. Wat kost een opslagruimte?

De kosten van een opslagruimte hangen af van de grootte die je nodig hebt. Gebruik de ruimtecalculator om te zien wat nodig is. Kijk vervolgens op onze prijslijst of vul het offerte formulier in.

14. Zijn er nog bijkomende kosten?

Buiten de maandelijkse huur betaalt u geen borg voor de opslagruimte. Alleen vragen we voor het gebruik van de toegangstoken een borg van €20. Dit bedrag wordt uiteraard teruggestort indien je het contract hebt opgezegd. De aanschaf van het cilinderslot met bijbehorende sleutels om uw opslagruimte af te sluiten is onderdeel van de huurprijs. Mocht je de toegangstoken of sleutels verliezen, betaal je een bedrag van €15 (voor zakelijke huurders komt hier nog btw bij). Het is niet toegestaan om een eigen en/of extra slot te gebruiken. Particulieren huren bij GW Storage btw-vrij.

14. Op welke manier kan ik de gratis aanhangwagen gebruiken?

Het gratis gebruiken van de aanhangwagen kan op één moment tijdens de huurperiode van de opslagruimte. Wil je een aanhangwagen gebruiken? Reserveer deze door een e-mail te sturen naar info@gwstorage.nl. Bekijk het instructiefilmpje voor een goed gebruik van de aanhangwagen en de transportmiddelen.

15. Hoe kan ik betalen?

Betaling is alleen mogelijk via automatisch incasso, of achteraf na ontvangst van een factuur. Achteraf betalen is alleen mogelijk bij een huurperiode van minimaal 1 jaar. Je ontvangt dan een extra korting van 5%.

16 Wat zijn de openingstijden van het kantoor?

De kantoortijden van GW Storage zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. GW Storage is alleen op afspraak te bezoeken.

17. Hoe kan ik een klacht doorgeven?

Heb je een klacht of een op- of aanmerking? Meld deze dan via ons kantoor, zodat deze snel en accuraat opgelost kan worden. Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze dan per e-mail via info@gwstorage.nl.