Veelgestelde Vragen

1. Hoe groot zijn de opslagruimtes?

GW Storage verhuurt opslagruimte van 3m² t/m 17m² (9m³ t/m 49m³). Er is dus altijd wel een geschikte maat opslagruimte te vinden.

2. Wanneer kan ik bij mijn spullen?

Als huurder van een opslagruimte kun je 7 dagen per week, met een persoonlijke toegangspas, tussen 06.00u en 23.00u bij jouw opslagruimte en opgeslagen spullen.

3. Wat is de opzegtermijn?

Er geldt een opzegtermijn van 14 dagen. Wil je jouw opslagruimte opzeggen? Doe dit dan schriftelijk of per e-mail via info@gwstorage.nl . Vermeldt in deze e-mail duidelijk de naam, ruimtenummer, contractnummer en de datum wanneer opslagruimte leeg en zonder slot wordt opgeleverd.

4. Mag ik werken in mijn opslagruimte?

In- of overpakken mag uiteraard in de opslagruimte. Het is echter niet toegestaan machinale en of mechanische handelingen te verrichten in de opslagruimte, dit staat de verzekering niet toe.

5. Hoe zit het met de beveiliging?

Naast de 24 uurs videobewaking beschikt elke opslagruimte over een eigen slot. Ook is het hele pand beveiligd met een toegangscontrolesysteem. Alleen met een toegangstoken kom je de toegangspoort en het pand binnen. Zorg dat niet iemand mee naar binnen/buiten loopt. Het bezoek wordt automatisch geregistreerd als  je naar binnen gaat en afgemeld als je weer naar buiten gaat.

6. Hoe is de temperatuur in mijn opslagruimte?
Uw spullen zijn bij ons in goede handen. Het pand is goed geïsoleerd en in de winter wordt er bij verwarmd.
7. Hoe kan ik laden en lossen?
GW Storage heeft een overdekte laad/los zone van 150 m2. Dit wil zeggen dat u met u auto, eventueel met aanhangwagen of verhuisbus binnen kunt rijden. U kunt dus veilig en droog laden en lossen. Met een doorrij hoogte van 3 meter. Er zijn verschillende karretjes-steekwagen-hondjes etc. aanwezig om uw spullen naar uw unit/box te vervoeren. U kunt uw voertuig rijden tot bij de lift voor als u op de verdieping een unit/box heeft.
8. Zijn mijn spullen verzekerd?

De goederen die in uw unit zijn opgeslagen worden veelal gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Maar let op dit verschilt per verzekeraar en is vaak afhankelijk van de tijd die u de goederen gaat opslaan! Hoelang zijn uw spullen verzekerd en tegen welke waarde? Wij raden u aan om altijd de kleine lettertjes van uw polis na te lezen of dit na te vragen bij uw verzekerings-maatschappij.

9. Wat is de minimale huurperiode?

De minimale huurperiode bij GW Storage is 1 maand. Vervolgens zal uw huurovereenkomst maandelijks automatisch worden verlengd totdat wij een opzegging van u ontvangen. U kunt deze huurovereenkomst op elk gewenst moment opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 14 dagen.

10. Kunt u goederen voor mij aannemen?
Voor onze zakelijke huurders kunnen wij een extra overeenkomst aangaan die inhoudt dat wij goederen voor u aannemen tijdens kantoortijden. Indien u wenst kunnen wij levering meteen opbergen in uw opslagruimte.
11. Kan ik tussentijds veranderen van opslagruimte?
U heeft altijd de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte indien beschikbaar. Dit kan tijdens kantoortijden per direct geregeld worden. Uiteraard zitten hier geen extra kosten aan verbonden.
12. Hoe snel kan ik een opslagruimte huren?
U kunt een opslagruimte in gebruik nemen op dezelfde dag dat u bijvoorbeeld informatie aanvraagt of bij ons bent langs geweest tijdens opening van de receptie. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Uiteraard hebben wij een geldige legitimatie (paspoort,ID-kaart) Bankpas, creditkaart of contant voor de eerste betaling. een kopie van uw legitimatiebewijs nodig en, bij zakelijke huur, een kopie van een recent uitreksel van de KvK niet ouder dan 1 jaar en een BTW- nummer. Daarnaast dient de eerste maand huur en de borgsom meteen te worden voldaan. Dit kan contant of per pin.
13. Wat kost een opslagruimte?

De kosten van een opslagruimte hangen af van de grootte die u nodig heeft. Gebruik de ruimtecalculator om te zien wat u nodig heeft. Kijk vervolgens op onze prijslijst of vul het offerte formulier in. Uiteraard kunt u ook bellen naar 0492 579 640.

14. Zijn er nog bijkomende kosten?
Buiten de maandelijkse huur betaald u, indien u een contract gaat tekenen, een borgsom ter grootte van een maand huur + toegangspas borg €10. Deze borgsom wordt uiteraard teruggestort indien u uw contract heeft opgezegd. De aanschaf van het cilinderslot met bijbehorende sleutels om uw opslagruimte af te sluiten vormen geen onderdeel van de huurprijzen. De kosten van dit slot (€12,00) worden dus apart in rekening gebracht. Het is niet toegestaan dat u een eigen en of extra slot gebruikt. Particulieren huren bij GW Storage btw-vrij.
15. Hoe kan ik betalen?
De eerste factuur dient u contant of per pin te betalen bij het afsluiten van het huurcontract in onze vestiging. Vervolgens kunt u de maandelijkse factuur voldoen per automatische incasso.
16 Openingstijden Receptie
Openingstijden van de receptie zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.00 uur.
17. Ik heb een klacht

Heeft u aan klacht of een op- of aanmerking? Meld deze dan zo spoedig mogelijk op onze vestiging zodat deze snel en accuraat opgelost kan worden. Staat uw vraag er niet bij? Stel deze dan per e-mail via info@gwstorage.nl of bel: 0492 579 640.