Over GW Storage

Welkom bij GW Storage!

Jouw betrouwbare partner voor opslagoplossingen op maat. Bij GW Storage streven we ernaar om aan alle opslagbehoeften te voldoen. Ons team staat klaar om te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing die perfect aansluit bij specifieke vereisten. Of u nu behoefte heeft aan tijdelijke opslag tijdens een verhuizing, seizoensgebonden opslag voor jouw bedrijf of langdurige opslag voor archiefdoeleinden, wij hebben de ideale oplossing.

Onze opslagfaciliteiten zijn modern, goed onderhouden en uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Van 24/7 videobewaking tot geavanceerde toegangscontrolesystemen, wij zorgen ervoor dat bezittingen te allen tijde veilig en beschermd zijn. Wil je even binnenkijken? Bekijk hier de bedrijfsfilm en foto’s van onze opslagruimtes

24 uur per dag videobewaking

Zeer aantrekkelijk prijzen

Interne verhuizing naar andere unit mogelijk

Gratis gebruik van onze aanhanger

(vraag naar onze voorwaarden)

Ruimtes vanaf 9 tot 49m3 (kuub)

Persoonlijke benadering

Wat GW Storage echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering en uitstekende klantenservice. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en dat elke opslagbehoefte individuele aandacht verdient. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat jouw opslagervaring bij ons probleemloos verloopt.

Ontdek vandaag nog de voordelen van opslag bij GW Storage. Neem contact met ons op of bezoek onze locatie om jouw opslagvereisten te bespreken en een oplossing op maat te vinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om jouw opslagruimte vandaag nog te reserveren.

Wil jij een opslagruimte huren?

Geïnteresseerd in het huren van een van onze opslagruimtes? Op dit moment werken wij alleen op afspraak. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@gwstorage.nl.