Zeer aantrekkelijke prijzen!

Opslagruimte huren Mierlo

Opslagruimte huren in de buurt van Mierlo?

Wil je op korte termijn een opslagbox huren in Mierlo? Maak dan kennis met GW Storage! Wij hebben in totaal 132 opslagunits beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Qua grootte variëren de opslagboxen van 9 m³ tot 49 m³. Daardoor is er voor iedereen wel een geschikte unit te huur, wat voor spullen je ook wilt opslaan. Of het nu gaat om een complete inboedel, koffers, bouwmaterialen, seizoensartikelen, ski-benodigdheden, ga zo maar door. Wil je een opslagruimte huren bij GW Storage? Lees over de vele voordelen, kijk digitaal rond of kom vrijblijvend langs.

Opslagruimte huren in Mierlo

GW Storage biedt de meest betrouwbare en goed beveiligde opslagruimtes bij jou in de buurt. Je vindt onze vestiging aan de Hortsedijk in Helmond. Dit is slechts 10 minuten rijden vanuit Mierlo. Het voordeel van onze opslagboxen is dat ze 7 dagen in de week toegankelijk zijn, van ‘s ochtends 6.00 tot ‘s avonds 23.00 uur. Als huurder ontvang je een druppel waarmee je het terrein op kunt en jouw opslagruimte kunt betreden. Ons terrein en de opslagruimtes worden 24/7 bewaakt door videocamera’s. Daarnaast ben je van alle gemakken voorzien. Denk aan een toilet, een aanhangwagen en een goederenlift.

Zeer aantrekkelijk prijzen

24 uur per dag videobewaking

Gratis gebruik van onze aanhanger

(vraag naar onze voorwaarden)

Interne verhuizing naar andere unit mogelijk

Ruimtes vanaf 9 tot 49m3 (kuub)

Zakelijke of particuliere opslag huren

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij GW Storage. Dus wat je ook wilt opslaan: je kunt bij ons gegarandeerd een opslagruimte huren. Wil je je zomer- of winterartikelen een onderdak geven? Wil je je inboedel tijdelijk opslaan omdat je gaat verhuizen? Zoek je een opslag voor je tuinmeubelen of bouwmaterialen? Of ben je ondernemer die documentatie of winkelvoorraad veilig wil stellen? Wat je idee ook is: je kunt vandaag nog een opslagruimte huren vlakbij Mierlo.

Voordelen van een opslag huren bij GW Storage

Bij GW Storage kun je eenvoudig, snel én voordelig een self storage box huren. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw spullen middels een persoonlijke toegangstoken. Hiermee kun je dagelijks van 6.00 tot 23.00 uur ons terrein op. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij transportmiddelen die je gratis mag gebruiken. Vraag wel even naar de voorwaarden. Daarnaast bieden we de optie om intern je spullen te vervoeren naar een andere unit. Handig als je op een gegeven moment meer of juist minder opslagruimte nodig hebt.

24 uur per dag videobewaking

Jouw spullen staan bij GW Storage volledig veilig. Ons terrein en alle opslagruimtes worden 24 uur per dag bewaakt door videocamera’s. Zowel de binnen- als de buitenzijden van de storage boxen worden strak in de gaten gehouden. Zo weet je zeker dat je jouw spullen achterlaat in een 100% veilige omgeving. Bovendien is GW Storage alleen toegankelijk voor medehuurders met een persoonlijke druppel.

Voordelige opslagruimte huren in Mierlo

Heb je een opslagruimte nodig, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Ook dan ben je bij GW Storage precies aan het goede adres. In de regio Mierlo bieden wij een van de meest goedkope opslagruimtes. Even concreet: je kunt bij ons al een opslag huren vanaf €63,- per maand. Voor deze prijs huur je een opslagbox van 9 kubieke meter. Hierin kun je al zo’n 75 grote verhuisdozen in kwijt. Wil je een grotere opslagruimte huren in Mierlo? Ook dan ben je bij GW Storage van harte welkom! Je hebt keuze uit opslagruimtes tot en met 49m³. Bekijk de prijzen per opslagruimte.

Je betaalt bij GW Storage per maand. Dat houdt in dat je nergens aan vast zit en dat je huurcontract maandelijks opzegbaar is. Zonder addertjes onder het gras. Daarnaast betaal je bij ons géén borg.

 

Hoeveel opslagruimte nodig?

Het is altijd lastig om in te schatten hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een slimme calculator ontwikkeld op onze website. In deze tool kun je de items invoeren die je verwacht op te slaan. De calculator rekent vervolgens uit hoeveel m³ aan opslagruimte je nodig hebt. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op.

Waarom kiezen voor GW Storage?

Jouw spullen opslaan in een opslagbox moet zo soepel mogelijk gaan. Daar streven wij naar. Daarom kun je op ons terrein verschillende transportmiddelen lenen (kosteloos) om jouw spullen te vervoeren. En loop je ergens tegenaan op het terrein? Spreek dan gerust een van onze medewerkers aan. Wij helpen je graag op persoonlijke wijze. Je kunt daarnaast rekenen op deze services:

 

  • Je hebt 7 dagen per week toegang, van 6.00 tot 23.00 uur.
  • Je spullen worden 24 uur per dag bewaakt door camera’s.
  • Je kunt opslagruimtes huren van 9 m³ tot 49 m³.
  • Je hebt de mogelijkheid om intern te verhuizen naar een andere unit.
  • Je betaalt bij ons géén borg.

Opslagruimte huren in Mierlo?

Van plan om een opslagruimte te huren bij GW Storage vlakbij Mierlo? Plan dan vrijblijvende een afspraak in en kom eens langs. Interesse? Vul het contactformulier in of stuur een mailtje naar info@gwstorage.nl. Wil je vooraf een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan een offerte aan.

}

Toegangsuren Opslagruimtes

Maandag
6:00 - 23:00
Dinsdag
6:00 - 23:00
Woensdag
6:00 - 23:00
Donderdag
6:00 - 23:00
Vrijdag
6:00 - 23:00
Zaterdag
6:00 - 23:00
Zondag
6:00 - 23:00
}

Openingstijden Kantoor

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Uitzonderingen Kantoor

01-01-2024 t/m 05-01-2024
Gesloten
01-04-2024
Gesloten
27-04-2024
Gesloten
05-05-2024
Gesloten
09-05-2024
Gesloten
20-05-2024
Gesloten
25-12-2024
Gesloten
26-12-2024
Gesloten

Videobewaking

Alarm

~

Gratis slot

Geen borg

Title Address Description Directions
GW STORAGE
Hortsedijk 81, 5708 HC Helmond, Nederland

Horstedijk 81B
5708 HC Helmond

Directions